Станично-Луганська селищна громада
Щастинський район, Луганська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Продовжується процес вакцинації від COVID-19 в Станично-Луганській селищній територіальній громаді

Дата: 26.08.2021 09:45
Кількість переглядів: 2631

В Станично-Луганській селищній територіальній громаді щеплення від COVID-19 проводиться в трьох пунктах вакцинації за адресами: смт Станиця Луганська, вул. 5 Лінія, 39 (КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Станично-Луганської селищної територіальної громади», з 8.00 до 14.00), смт Станиця Луганська, вул. 2 Лінія, 11 (Центр вакцинації, з 9.00 до 15.00), а також мобільною бригадою для обслуговування організованих колективів на місцях та забезпечення можливості отримати щеплення особам з категорії маломобільних груп населення. На даний час повністю щеплені вакциною - 1866 осіб, одну дозу отримали - 6887 осіб.

Імунобіологічні препарати КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Станично-Луганської селищної територіальної громади» отримуються щотижня, а останнім часом по декілька разів на тиждень. На даний момент наявні вакцини CoronaVac, AstraZeneca, Pfizer, Moderna (для ревакцинації).

Вакцини використовуються відповідно до дорожньої карти з вакцинації враховуючи цільові групи. Зараз триває 5-й етап вакцинації населення проти COVID-19, на якому щеплюватимуть усіх охочих віком від 18 років. При цьому пріоритет надаватиметься вразливим групам населення, зокрема людям віком від 60 років та людям із супутніми захворюваннями.

Задіяна значна кількість медичних працівників, що створює можливість щепити усіх охочих, які звертаються або через свого сімейного лікаря, або безпосередньо до центру вакцинації. Для вакцинації осіб з окупованої території створено умови для попереднього запису, внаслідок чого вони отримують СМС повідомлення для перетину КПВВ. Після повного курсу вакцинації протягом 10 - 14 днів кожному бажаючому видається Міжнародне свідоцтво про вакцинацію.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь