Станично-Луганська селищна громада
Щастинський район, Луганська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

3 вересня 2021 року в залі засідань Станично-Луганської селищної військово-цивільної адміністрації відбулись святкові заходи з нагоди Дня підприємця

Дата: 03.09.2021 15:47
Кількість переглядів: 919

Фото без опису

3 вересня 2021 року в залі засідань військово-цивільної адміністрації відбулись урочистості та святковий концерт з нагоди Дня підприємця.

Традиційно у першу неділю вересня, згідно з Указом Президента України, у нашій державі відзначається День підприємця. Це свято запроваджене з урахуванням великої ролі підприємництва у здійснені економічних реформ в Україні. Воно покликане привернути увагу суспільства до підприємницької ініціативи, сприяти подальшому розвитку малого і середнього бізнесу в країні.

«Підприємництво активно заявляє про себе у різних сферах нашого життя, до нього залучаються з кожним роком дедалі більше енергійних та ініціативних людей, які роблять значний внесок у соціально-економічний розвиток Станично-Луганської селищної територіальної громади, створення нових робочих місць, забезпечення населення необхідними товарами й послугами. Саме Ви, підприємці, активно розвиваєте приватний сектор економіки, реалізуєте нові бізнес-проекти, забезпечуючи надійне підґрунтя для добробуту громадян.», – зазначив керівник Станично-Луганської селищної військово-цивільної адміністрації Альберт Зінченко.

Очільник громади нагородив приватних підприємців Почесними грамотами за вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток Станично-Луганської селищної територіальної громади, активну громадську позицію, плідну співпрацю з органами місцевого самоврядування та з нагоди відзначення Дня підприємця.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь