Станично-Луганська селищна громада
Щастинський район, Луганська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проведено засідання робочої групи з доопрацювання та актуалізації проекту Стратегії розвитку Станично-Луганської селищної територіальної громади на 2021 - 2027 роки

Дата: 12.10.2021 17:06
Кількість переглядів: 859

12 жовтня 2021 року в залі засідань Станично-Луганської селищної військово-цивільної адміністрації під головуванням першого заступника керівника, в.о. керівника селищної військово-цивільної адміністрації Сергія Ісаєва відбулось засідання робочої групи з доопрацювання та актуалізації проекту Стратегії розвитку Станично-Луганської селищної територіальної громади Щастинського району Луганської області на 2021 - 2027 роки та плану її реалізації розробленою при підтримці Програми ООН з відновлення та розбудови миру в східних районах України.

У засіданні взяли участь заступники керівника селищної військово-цивільної адміністрації, члени робочої групи з доопрацювання та актуалізації проекту Стратегії, спеціалісти селищної військово-цивільної адміністрації, громадські активісти.

Перший заступник керівника, в.о. керівника селищної військово-цивільної адміністрації Сергій Ісаєв на початку засідання зазначив, що одним із актуальних питань, які підлягають вирішенню, є доопрацювання та актуалізація проекту Стратегії, розробленої Станично-Луганською селищною радою при підтримці Програми ООН з відновлення та розбудови миру в східних районах України. Дана Стратегія - це основний документ з розвитку та зростання громади, та є ключовим у роботі щодо наповнення бюджету та залучення інвесторів. Крім того, стратегічне планування включає в себе аналіз всіх наявних в громаді ресурсів та формує алгоритми їх використання та розвитку. Таке довгострокове планування визначить, звідки взяти ресурси для досягнення цілей і як їх розподілити. Основна перевага громади, яка має стратегію розвитку в тому, що вона знає чого хоче досягнути, що для цього треба зробити, коли і якими силами.

Завідувач сектору економіки та інвестиційної діяльності селищної військово-цивільної адміністрації Ірина Степаненко ознайомила присутніх із нормативним забезпеченням планування місцевого розвитку в Україні, з основними аспектами розробки Стратегії розвитку громади, послідовністю етапів процесу планування, а також питаннями щодо організації процесу збору даних та проведення соціально-економічного аналізу стану громади.

У ході роботи було обговорено план заходів та строки доопрацювання Стратегії, суть планування та функції робочої групи. Під час засідання присутні мали змогу ставити запитання та висловити власну думку.

Станично-Луганська селищна військово-цивільна адміністрація запрошує усіх жителів громади долучитися до актуалізації важливого документу, який стане визначальним для подальшого перспективного розвитку нашої громади. Матеріали, підготовлені в процесі роботи над Стратегією, публікуються на веб-сайті Станично-Луганської селищної територіальної громади розділі «Стратегія розвитку Станично-Луганської селищної територіальної громади».

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь