Станично-Луганська селищна громада
Щастинський район, Луганська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні у Станиці Луганській відбулось урочисте відкриття відремонтованої будівлі «Дія. Центр»

Дата: 16.11.2021 15:32
Кількість переглядів: 1003

16 листопада 2021 року у смт Станиця Луганська урочисто відкрили відремонтовану будівлю «Дія. Центр» (Центр надання адміністративних та соціальних послуг Станично-Луганської територіальної селищної громади).

На відкриття «Дія Центр» завітали представники ЄС та міністерств, а саме: голова Предстаництва ЄС в Україні Матті Маасікас, Постійна представниця ПРООН в Україні Дафіна Герчева, заступниця Премєр-міністра - міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук, заступниця Міністра цифрової трансформації з розвитку публічних послуг Людмила Рабчинська, голова Луганської обласної державної адміністрації - керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай, керівник Станично-Луганської селищної військово-цивільної адміністрації Альберт Зінченко, голова Щастинської районної ради Олена Коробка та голова Щастинської райдержадміністрації Тетяна Новикова.

Під час пресбрифінгу Ірина Верещук наголосила, що завдяки роботі нової установи громадяни отримають якісні послуги без черг та заощадять таким чином свій час.

Приміщення «Дія. Центр» було відремонтовано в рамках Програми ООН з відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу, а саме: здійснена заміна покрівлі, відремонтовані внутрішні приміщення, системи опалення, електропостачання, водопостачання та водовідведення, проведено та підключено мережу Інтернет, встановлені енергозберігаючі вікна, проведено утеплення будівлі. Крім того, «Дія. Центр» оснащений сучасними меблями та оргтехнікою зі спеціалізованим програмним забезпеченням.

«Дія. Центр» надаватиме мешканцям громади та внутрішньо переміщеним особам понад 200 адміністративних послуг (серед яких: соціальні, земельні), з реєстрації місця проживання і бізнесу, видачі паспортів та водійських посвідчень, тощо.

Станично-Луганська селищна військово-цивільна адміністрація висловлює щиру вдячність представництву ЕС в Україні і всім причетним за надану допомогу та сподівається на подальшу плідну співпрацю.

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь