Станично-Луганська селищна громада
Щастинський район, Луганська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Увага! Попередження про відповідальність за порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів громади

Дата: 18.11.2021 09:23
Кількість переглядів: 830

Станично-Луганська селищна військово-цивільна адміністрація відповідно до вимог Законів України «Про військово-цивільні адміністрації», «Про благоустрій населених пунктів», «Правил благоустрою території Станично-Луганської селищної територіальної громади» затверджених розпорядженням керівника Станично-Луганської селищної військово-цивільної адміністрації від 13.10.2021 № 468 звертається до керівників бюджетних установ, організацій та підприємств, фізичних осіб підприємців упорядкувати закріплену та прилеглу територію відповідно до сучасних господарських стандартів, культурно-естетичних та санітарно-побутових умов, установити чіткий щоденний графік прибирання територій від сміття та вивезення його відповідно до укладених договорів з надавачем послуг.

Станично-Луганська селищна військово-цивільна адміністрація попереджає про відповідальність за порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів Станично-Луганської селищної територіальної громади. В разі невиконання необхідних заходів з дотримання законодавства України у сфері благоустрою та Правил благоустрою території Станично-Луганської селищної територіальної громади, можуть бути застосовані заходи адміністративного впливу згідно ст. 152 КУпАПП:

- накладення штрафу на громадян від двадцяти (340грн.) до вісімдесяти (1360грн.) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян - суб'єктів підприємницької діяльності - від п'ятдесяти (850грн.) до ста (1700грн.) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Згідно ст.255 КУпАП та розпорядження керівника Станично-Луганської селищної військово-цивільної адміністрації від 12.10.2021 № 589 повноваження на складання протоколів про адміністративні правопорушення надаються:

- уповноваженим представникам поліції;

- інспекторам з благоустрою відділу  житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Станично-Луганської селищної військово-цивільної адміністрації.

Закликаємо усіх мешканців Станично-Луганської селищної територіальної громади до взаєморозуміння та неухильного дотримання правил благоустрою на своїх територіях.

 

З Правилами благоустрою можливо ознайомитись на сайті Станично-Луганської селищної військово-цивільної адміністрації:

https://rada.info/upload/users_files/04335766/9f4abd760c30ee73cfb7e939facde240.pdf

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь