Станично-Луганська селищна громада
Щастинський район, Луганська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Всеукраїнська благодійна організація «Асоціація Благодійників України» проводить щорічний Національний конкурс «Благодійна Україна»

Дата: 22.11.2021 08:19
Кількість переглядів: 280

У жовтні 2021 року Всеукраїнською благодійною організацією «Асоціація Благодійників України» було оголошено старт нового етапу ювілейного 15-го Національного конкурсу «Благодійна Україна - 2021». За його підсумком кращих благодійників, волонтерів і меценатів країни, найефективніші доброчинні ініціативи відзначають унікальною нагородою «Ангелом добра». Крім того, переможців визначатимуть в 18 колективних, 3 індивідуальних і 4 спеціальних номінаціях.

У конкурсі можуть брати участь благодійники/волонтери, які надавали благодійну допомогу для вирішення актуальних суспільних проблем у період з 01 січня по 31 грудня 2021 року. Заявки на участь у конкурсі можуть подавати безпосередньо самі благодійники, набувачі благодійної допомоги та будь-чкі неурядові організації та фізичні особи (крім органів державної влади, місцевого самоврядування та політичних партій), незалежно від громадянства, зацікавлені у розвитку та популяризації благодійних ініціатив. Останній термін подачі заявок для участі у конкурсі – 07 березня 2022 року.

Додаткову інформацію про конкурс можна отримати на його офіційному сайті – www.blagoukraine.org, або в Оргкомітеті конкурсу. Відповідальна особа: виконавча директорка Асоціації Благодійників України – Оксана Лобко (контактний телефон: (067) 16-404-11; пошта: konkurs.blago@gmail.com; скачати матеріали про конкурс за лінком: https://bit.ly/пакет БУ2021).

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь