Станично-Луганська селищна громада
Щастинський район, Луганська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Придбана система централізованої подачі кисню для надання стаціонарної медичної допомоги пацієнтам з гострою респіраторною хворобою COVID-19

Дата: 20.12.2021 17:02
Кількість переглядів: 610

У зв’язку зі збільшенням кількості пацієнтів, які потребують кисневої підтримки, за рахунок коштів субвенції з державного бюджету, місцевого бюджету Станично-Луганської територіальної громади та власних коштів лікарні КНП «Станично-Луганська багатопрофільна лікарня» здійснила придбання системи централізованої подачі кисню для надання стаціонарної медичної допомоги пацієнтам з гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 26.01.2021 № 47 та Закону України «Про публічні закупівлі», 19 листопада 2021 року лікарнею була оголошена спрощена закупівлі в електронній системі «Прозорро».

За результатами закупівлі, 24 листопада 2021 року був обраний постачальник: ТОВ «Лаан Еко Груп» з пропозицією в сумі 2 200 000 грн. У вартість включено витрати на доставку та пуско-налагоджувальні роботи.

Модульна киснева станція зможе автономно виробляти медичний кисень для базових потреб стаціонарів лікарні. Кріогенна ємність разом з кисневою станцією буде функціонувати як єдина система.

Безперебійне забезпечення киснем важливе при лікуванні пацієнтів похилого віку, важких хворих, особливо у відділеннях, що приймають пацієнтів із COVID-19 та в операційних. Крім того, киснева станція дозволить підвищити якість надання медичної допомоги населенню громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь