Станично-Луганська селищна громада
Щастинський район, Луганська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проведено засідання робочої групи з доопрацювання та актуалізації проекту Стратегії розвитку Станично-Луганської селищної територіальної громади на 2021 - 2027 роки

Дата: 29.12.2021 14:12
Кількість переглядів: 674

29 грудня 2021 року в залі засідань Станично-Луганської селищної військово-цивільної адміністрації відбулось засідання робочої групи з доопрацювання та актуалізації проекту Стратегії розвитку Станично-Луганської селищної територіальної громади Щастинського району Луганської області на 2021 - 2027 роки та плану її реалізації, розробленою при підтримці Програми ООН з відновлення та розбудови миру в східних районах України.

На даному заході було презентовано проект Стратегії розвитку Станично-Луганської селищної територіальної громади Щастинського району Луганської області на 2021 - 2027 роки та плану її реалізації.

Засідання відбулось під головуванням керівника селищної військово-цивільної адміністрації Альберта Зінченка.

У засіданні взяли участь заступники керівника селищної військово-цивільної адміністрації, члени робочої групи з доопрацювання та актуалізації проекту Стратегії, спеціалісти селищної військово-цивільної адміністрації, громадські активісти.

Альберт Зінченко зазначив, що упродовж 2021 року було проведено ряд засідань та нарад з обговорення передумов доопрацювання і актуалізації цього проекту та економічного прогнозу для громади, визначення методології і процесу доопрацювання та актуалізації проекту Стратегії, її стратегічних та операційних цілей, напрацювання Плану реалізації Стратегії тощо. 

Під час обговорення завідувач сектору економіки та інвестиційної діяльності селищної військово-цивільної адміністрації Ірина Степаненко презентувала проект Стратегії розвитку Станично-Луганської селищної територіальної громади на 2021-2027 роки та План реалізації Стратегії.

За результатами спільної роботи прийнято рішення про затвердження Стратегії в цілому. Остаточний варіант документа, для ознайомлення громадськості, буде розміщено на веб-сайті Станично-Луганської селищної територіальної громади в розділі «Стратегія розвитку Станично-Луганської селищної територіальної громади».

Спільними зусиллями ми зможемо зробити нашу громаду найкращою!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь