Станично-Луганська селищна громада
Щастинський район, Луганська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Подяка комунальним закладам «Кіндрашівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів» та «Валуйський ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1»

Дата: 10.01.2022 10:08
Кількість переглядів: 497

У зв’язку з проведенням ремонтних робіт у грудні 2021 року у приміщеннях харчоблоку лікарні, виникли певні проблеми з можливістю харчування пацієнтів. Кухарі та робітники харчоблоку лікарні готували їжу на базі їдальні навчальних закладів КЗ «Кіндрашівський ЗЗСО І-ПІ ступенів» та КЗ «Валуйський 33СО І-ІП ступенів № 1». Приємно вразило сучасне обладнання та стан після ремонту їдальні у КЗ «Кіндрашівський ЗЗСО І-ІП ступенів», який був проведений за кошти БО «Міжнародний благодійний фонд «Жовто-Блакитні Крила» у 2021 році.

Наявність професійного обладнання у шкільній їдальні (пароконвектомат, тісто змішувальна машина, планетарний міксер, погружний блендер, овочевий комбайн, картоплечистка, мультисковорода) значно полегшила працю кухонних робітників та покращило якість приготування страв.

Адміністрація КНП «Станично-Луганська багатопрофільна лікарня» висловлює свою повагу та дякує КЗ «Кіндрашівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів» та КЗ «Валуйський ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1» за можливість приготування їжі для хворих, які знаходились на стаціонарному лікуванні у лікарні.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь