Станично-Луганська селищна громада
Щастинський район, Луганська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Києві відбувся форум-експозиція: «Технології будівництва та автономні рішення для відновлення інфраструктури»

Дата: 04.07.2023 15:44
Кількість переглядів: 138

Фото без опису

Сьогодні, 04 липня, начальник Станично-Луганської селищної військової адміністрації Сергій Ісаєв та перший заступник начальника Сергій Шелест взяли участь у форумі-експозиції на тему «Технології будівництва та автономні рішення для відновлення інфраструктури».

На форумі були проведені дві паралельні панелі по напрямках: «Технології будівництва: інноваційні рішення та сучасні матеріали» та «Енергетична інфраструктура: автономні рішення та енергоефективні технології».

Спікерами форуму виступили керівники компаній у сфері будівництва та енергозбереження, голови міських територіальних громад, координатори проєктів впровадження енергоефективних технологій в Україні та інші.

Фото без опису

Учасники форуму обговорили необхідні ефективні рішення та створення партнерства між учасниками: державними інституціями, представниками бізнесу, галузевими асоціаціями та донорськими програмами. Відбудова України після війни, ремонт пошкоджених російськими обстрілами енергетики, доріг, мостів - масштабне завдання, яке, згідно з оцінками експертів форуму, потребуватиме понад 600 мільярдів доларів. Державного бюджету на відбудову не вистачить, тому потрібно розробити план із залучення коштів міжнародних організацій та приватних інвесторів.

На форумі обговорили питання виробництва будматеріалів. Слухачі форуму погодились, що необхідно налагоджувати власне виробництво будматеріалів та підтримувати вітчизняних виробників. Присутні на форумі мали змогу ознайомитись з технологіями, матеріалами та продукцією від вітчизняних та міжнародних компаній.

Не менш важлива програма при відновленні країни - енергоефективні технології, залучення яких допоможе у майбутньому поліпшити екологічну ситуацію в цілому та звести до мінімуму непотрібні втрати енергії в Україні. Запрошені експерти та фахівці відомих компаній ознайомили присутніх з інноваційними підходами, матеріалами, обладнанням у сфері енергоефективності промислових і адміністративних будівель.

Учасники заходу мали можливість ознайомитись з вже існуючими підходами щодо енергоефективних технологій застосованих в територіальних громадах та обговорити досвід впровадження грантових можливостей для енергоефективних рішень.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь