Станично-Луганська селищна громада
Щастинський район, Луганська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Кафедра публічного управління і проєктного менеджменту Навчально-наукового інституту менеджменту та психології ДЗВО «Університет менеджменту освіти» запрошує на навчання

Дата: 09.07.2023 14:17
Кількість переглядів: 110

Фото без опису

 

 

Кафедра публічного управління і проєктного менеджменту Навчально-наукового інституту менеджменту та психології ДЗВО «Університет менеджменту освіти» запрошує на навчання для здобуття освітнього ступеня магістр за спеціальностями:

281 «Публічне управління та адміністрування» на денну та заочну форми навчання (за регіональним замовленням НАДС) та за договором. Вартість навчання: 41160 грн - денна, 34720 грн - заочна. Термін навчання: 1 рік 4 місяці.

073 «Менеджмент. Управління проєктами». Термін навчання: 1 рік 6 місяців. Вартість навчання:35200 грн - денна; 30720 грн - заочна.

Дані спеціальності зорієнтовані на підготовку фахівців, які володіють новими компетентностями з підготовки аналітичних документів, проєктів регуляторних актів, програм соціально-економічного розвитку галузей, секторів, регіонів, стратегій розвитку територіальних громад, володіють навичками проєктного управління, реалізації бізнесових та соціальних проєктів із застосуванням сучасних методів, інструментів та технологій.

Запрошуємо усіх бажаючих на навчання за спеціальностями кафедри публічного управління і проєктного менеджменту ННІМП ДЗВО «Університет менеджменту освіти».

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь