Станично-Луганська селищна громада
Щастинський район, Луганська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Літня оздоровча кампанія 2023 для дітей Станично-Луганської територіальної громади

Дата: 25.07.2023 09:15
Кількість переглядів: 449

Фото без опису

 

З настанням літа, не зважаючи на труднощі, пов'язані із воєнним станом, Станично-Луганською селищною військовою адміністрацією проводиться літня оздоровча кампанія. Своєчасне оздоровлення та відпочинок має велике значення для відновлення сил та покращення стану здоров'я дітей. Саме влітку у школярів є прекрасна можливість отримати заряд бадьорості на весь рік.

Фото без опису

Працівниками селищної військової адміністрації проводилася робота щодо можливості оздоровити дітей в безпечних регіонах країни. Саме тому, цього року за кошти місцевого бюджету діти громади оздоровилися у туристично-оздоровчому комплексі «Едельвейс» с. Микуличин Івано-Франківської області. Діти проживали в комфортабельних умовах, для них організована робота різноманітних гуртків, передбачені заняття спортом, участь в екскурсіях, пізнавальних, розважальних та культурних заходах тощо. Цей відпочинок став для них активним, пізнавальним та незабутнім.

Оздоровлення та відпочинок дітей входить до пріоритетних завдань Станично-Луганської селищної військової адміністрації. Наші діти безумовно заслуговують на відпочинок!

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь