Станично-Луганська селищна громада
Щастинський район, Луганська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформація про підсумки роботи із зверненнями громадян, що надійшли до Станично-Луганської селищної військової адміністрації Щастинського району Луганської області за 9 місяців 2023 року

Дата: 09.10.2023 09:24
Кількість переглядів: 101

Фото без опису

 

На виконання забезпечення гарантування та реалізації конституційного права на звернення, викладеного у Конституції України, Законі України «Про звернення громадян», Указі Президента України від 07.02.2008 №109/2008 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування», постанові Кабінету Міністрів України від 24.05.2008 №858 «Про затвердження Класифікатора звернень громадян», Станично-Луганською селищною військовою адміністрацією Щастинського району Луганської області протягом 2023 року проводиться робота щодо розгляду звернень громадян та вирішення порушених у зверненнях питань.

Протягом 9 місяців 2023 року до Станично-Луганської селищної військової адміністрації Щастинського району Луганської області надійшло 6 звернень громадян. Безпосередньо через органи влади отримано 5 звернень, в тому числі:

  • від обласної державної адміністрації – 3 звернення;
  • від районної державної адміністрації – 2 звернення.

В зверненнях піднімались питання соціального захисту, житлової політики та захисту прав дітей. По кожному питанню надано роз’яснення заявникам.

Особистий прийом громадян начальником Станично-Луганської селищної військової адміністрації здійснюється на підставі статті 22 Закону України «Про звернення громадян» та згідно розпорядження начальника селищної військової адміністрації від 17.01.2023 №7 «Про затвердження графіка особистого прийому громадян керівництвом Станично-Луганської селищної військової адміністрації на 2023 рік».

Графік особистого прийому громадян оприлюднено на офіційному сайті Станично-Луганської селищної військової адміністрації Щастинського району Луганської області: https://st-luganska-gromada.gov.ua/. Також заявники мають змогу надсилати листи поштою за адресою: 02144, м. Київ, вул. Софії Русової, 5, а/с 130, та звертатися на телефон для звернень громадян: +380938528242, або на електронну пошту: stanica.luganska.va@gmail.com.

Робота зі зверненнями громадян, публікації в засобах масової інформації, робота гарячої лінії зі звернень громадян, проведення особистих прийомів громадян керівництвом Станично-Луганської селищної військової адміністрації залишатися пріоритетним напрямком у діяльності селищної військової адміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь