Станично-Луганська селищна громада
Щастинський район, Луганська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформація про підсумки роботи із зверненнями громадян, що надійшли до Станично-Луганської селищної військової адміністрації Щастинського району Луганської області за 9 місяців 2023 року

Дата: 09.10.2023 09:24
Кількість переглядів: 87

Фото без опису

 

На виконання забезпечення гарантування та реалізації конституційного права на звернення, викладеного у Конституції України, Законі України «Про звернення громадян», Указі Президента України від 07.02.2008 №109/2008 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування», постанові Кабінету Міністрів України від 24.05.2008 №858 «Про затвердження Класифікатора звернень громадян», Станично-Луганською селищною військовою адміністрацією Щастинського району Луганської області протягом 2023 року проводиться робота щодо розгляду звернень громадян та вирішення порушених у зверненнях питань.

Протягом 9 місяців 2023 року до Станично-Луганської селищної військової адміністрації Щастинського району Луганської області надійшло 6 звернень громадян. Безпосередньо через органи влади отримано 5 звернень, в тому числі:

  • від обласної державної адміністрації – 3 звернення;
  • від районної державної адміністрації – 2 звернення.

В зверненнях піднімались питання соціального захисту, житлової політики та захисту прав дітей. По кожному питанню надано роз’яснення заявникам.

Особистий прийом громадян начальником Станично-Луганської селищної військової адміністрації здійснюється на підставі статті 22 Закону України «Про звернення громадян» та згідно розпорядження начальника селищної військової адміністрації від 17.01.2023 №7 «Про затвердження графіка особистого прийому громадян керівництвом Станично-Луганської селищної військової адміністрації на 2023 рік».

Графік особистого прийому громадян оприлюднено на офіційному сайті Станично-Луганської селищної військової адміністрації Щастинського району Луганської області: https://st-luganska-gromada.gov.ua/. Також заявники мають змогу надсилати листи поштою за адресою: 02144, м. Київ, вул. Софії Русової, 5, а/с 130, та звертатися на телефон для звернень громадян: +380938528242, або на електронну пошту: stanica.luganska.va@gmail.com.

Робота зі зверненнями громадян, публікації в засобах масової інформації, робота гарячої лінії зі звернень громадян, проведення особистих прийомів громадян керівництвом Станично-Луганської селищної військової адміністрації залишатися пріоритетним напрямком у діяльності селищної військової адміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь