Станично-Луганська селищна громада
Щастинський район, Луганська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Громадське опитування щодо перейменування вулиць та населених пунктів у Станично-Луганській селищній громаді Щастинського району Луганської області

Дата: 31.10.2023 13:25
Кількість переглядів: 415

Фото без опису

Аби висловити свою позицію щодо перейменування вулиць та населених пунктів у Станично-Луганській селищній громаді Щастинського району Луганської області, жителям громади пропонується заповнити онлайн-форму опитувальника перейшовши за посиланням нижче:

1. Опитувальник щодо перейменування вулиць та провулків у смт Станиця Луганська Станично-Луганської селищної громади Щастинського району Луганської області.

2. Опитувальник щодо перейменування села Юганівка Станично-Луганської селищної громади Щастинського району Луганської області.

3. Опитувальник щодо перейменування вулиць та провулків у селі Валуйське Станично-Луганської селищної громади Щастинського району Луганської області.

4. Опитувальник щодо перейменування вулиць та провулків у селищі Вільхове Станично-Луганської селищної громади Щастинського району Луганської області.

 

Громадське обговорення відбувається відповідно до Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.10.2012 № 989.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь