Станично-Луганська селищна громада
Щастинський район, Луганська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Майстерність рекрутерів Луганської служби зайнятості відзначила платформа robota.ua

Дата: 16.11.2023 11:06
Кількість переглядів: 97

Фото без опису

 

У жовтні платформа з працевлаштування rоbota.ua запустила для обласних центрів зайнятості проєкт «Гейміфікація». За результатами роботи у цьому місяці Луганська обласна служба зайнятості визнана кращою.

Спеціалісти відділу рекрутингу та партнерства у сфері зайнятості Луганської ОЦЗ активно використовують окремі елементи інтернет-ресурсу «rоbota.ua». За спільною домовленістю служба зайнятості розміщує на цьому сайті актуальні вакансії.

За умовами проєкту «Гейміфікація» обласні центри зайнятості мали більш детально працювати з шукачами, які зацікавилися вакансією: опрацьовувати відгуки кандидатів, змінювати їхній статус на «запрошений», додавати час і дату призначеної співбесіди з роботодавцем або телефонувати кандидату, який підходить роботодавцю тощо.

Проєкт Гейміфікація триватиме три місяця. У жовтні перемогу в ньому отримала Луганська служба зайнятості. Кращих рекрутерів буде визначено також у листопаді та грудні.

Фахівці центру зайнятості консультують за номерами гарячих ліній: 098-875-48-95099-491-20-86 Також актуальна інформація за посиланням: для мешканців Луганщини http://surl.li/invaz для роботодавців та підприємців Луганщини http://surl.li/ioarc

Надаємо підтримку з питань зайнятості:
- телеграм-канал: t.me/Pidtrimka_DCZ11_luhansk
- вайбер-канал: cutt.ly/jLaYiYr


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь