Станично-Луганська селищна громада
Щастинський район, Луганська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

6 грудня - День Збройних Сил України

Дата: 06.12.2023 08:10
Кількість переглядів: 98

Фото без опису

6 грудня Україна відзначає День Збройних Сил. ЗСУ — це меч і щит України, наша опора і захист. Найкращі сини і дочки України борються в Збройних силах за незалежність і свободу своєї Батьківщини.

День Збройних сил України встановлений Верховною Радою у 1993 році. Дата свята присвячена до дня прийняття Закону України «Про Збройні Сили України» 6 грудня 1991 року. Також урочиста дата пов’язана із 6-м грудня 1919 року. Цей день став початком однієї зі славетних сторінок української армії — Першим зимовим походом Дієвої армії УНР.

Нині українська армія, загартована в боях з російським агресором, випробувана в умовах безперервного протистояння на полях битв, по праву називається однією з кращих армій світу. Наша армія – це сила, якій ми, українці, безмежно довіряємо і дякуємо, адже вона – наш надійний щит, наша віра і любов, наша опора і шанс на майбутнє. Стійкість Української армії – запорука міцності Української державності.

Вітаємо всіх захисників Батьківщини, ветеранів і молодих воїнів! Від вас залежать безпека нашої держави, мир і спокій народу. Щиро вітаємо зі святом, бажаємо миру і злагоди, здоров'я, успіхів і добробуту.

Слава ЗСУ! Слава Україні!

Станично-Луганська селищна військова адміністрація Щастинського району Луганської області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь