Станично-Луганська селищна громада
Щастинський район, Луганська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Києві відбувся XVII Український муніципальний форум

Дата: 06.12.2023 10:01
Кількість переглядів: 102

Фото без опису

4-5 грудня 2023 року начальник Станично-Луганської селищної військової адміністрації Щастинського району Луганської області Сергій Ісаєв взяв участь в XVII Українському муніципальному форумі.

Форум відбувся під гаслом: «Децентралізація, прозоре врядування та єдність – основа відновлення України».

Український муніципальний форум традиційно є майданчиком для відкритих дискусій та вироблення спільної позиції представників місцевого самоврядування, державної влади та міжнародних партнерів.

Участь у Форумі взяли більше 400 представників муніципалітетів України та Європи, Парламенту, Уряду, інших органів державної влади України, Європейського Парламенту, Ради Європи, дипломатичного корпусу, міжнародних організацій.

Програма Форуму передбачала два тематичні дні – «День Діалогу» та «День Прозорості» .

У перший день Форуму учасники взяли участь в дискусіях на теми: «Реалізація доповіді Європейської Комісії «Україна-2023» в регіональній політиці, бюджетному забезпеченні та наданні публічних послуг у громадах», «Планування відновлення і розвитку деокупованих та тимчасово окупованих територій», «Єднання для Перемоги, відновлення та розвитку України».

Фото без опису

Другий день Українського муніципального форуму пройшов в рамках проєкту «Посилення багаторівневого врядування, демократії та прав людини на місцевому рівні в Україні», що реалізується Конгресом місцевих та регіональних влад у рамках Плану дій Ради Європи для України «Стійкість. Відновлення. Відбудова» на 2023-2026 роки. Цей проєкт спрямований на зміцнення діалогу, партнерства та консультацій між різними рівнями влади, посилення спільного врядування та участь громадян відповідно до принципів місцевої демократії та відкритого уряду та сприяння і гарантування права на рівність і недискримінацію на місцевому рівні для відновлення та реконструкції України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь