Станично-Луганська селищна громада
Щастинський район, Луганська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Триває навчання державних службовців у сфері підвищення підзвітності та прозорості

Дата: 22.12.2023 17:10
Кількість переглядів: 51

Фото без опису

Забезпечення прозорості та підзвітності місцевих органів державної влади та місцевих військових адміністрації залишається у фокусі постійної уваги обласної влади.

22 грудня відділ з питань запобігання та виявлення корупції ОДА продовжує цикл навчальних заходів для співробітників облдержадміністрації.

Головними темами навчання виступають: антикорупційне законодавство України та здійснення фінансового контролю використання бюджетних коштів; питання своєчасного та коректного декларування посадовцями майна, доходів, витрат і зобов’язань фінансового характеру у 2022-2023 роках.

Питання серед присутніх торкались електронного декларування, яке хоч і є одним з ефективних антикорупційних механізмів, але через низку нововведень потребує оновлення знань у галузі заповнення декларацій.

Підвищення рівня знань та практичних навичок у сфері прозорості та підзвітності органів влади різних рівнів є надійною гарантією їхньої ефективної роботи та виконання завдань, встановлених суспільством.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь