Станично-Луганська селищна громада
Щастинський район, Луганська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Діти з багатодітних родин Станично-Луганської селищної територіальної громади отримали подарунки до свята Різдва Христова!

Дата: 26.12.2023 14:00
Кількість переглядів: 101

Фото без опису

Різдво Христове — одне з найсвітліших свят для українців, свято надії і віри у краще майбутнє. З особливим нетерпінням чекають цього дня діти, сподіваючись на здійснення заповітних мрій. Усі вони в очікуванні веселощів, подарунків та приємних сюрпризів. І як добре, коли мрії збуваються!

Фото без опису

Працівниками селищної військової адміністрації придбані та надіслані подарунки, про які діти просили у новорічних листах до Санта Клауса.

Попри всі удари долі, діти залишаються доброзичливими та чутливими, віруючими у добро. Саме віра у новорічні та різдвяні дива допомагає їм бути такими. Разом з Global fund for children, Луганським обласним центром Адаптації молоді з ОФМ та МО переселенців з інвалідністю «Світ України» та ГО ЛОО «Амі-схід» нам вдалося подарувати шматочок простого дитячого щастя дітям, адже головне - це щасливі очі наших дітей, кожна дитина чекає на подарунки та дива, які повинні обов’язково здійснитися!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь