Станично-Луганська селищна громада
Щастинський район, Луганська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Подарунки під ялинку для маленьких станичан

Дата: 29.12.2023 14:58
Кількість переглядів: 111

Фото без опису

З настанням зимових днів приходять і найбільш довгоочікувані свята – Різдво Христове та Новий Рік. Зимові свята – це час здійснення мрій. І хоча дорослі теж вірять в дива насамперед ми хочемо продовжити дитинство і подарувати казку для кожної нашої дитини. Бо саме їхні посмішки та радісні обличчя надають нам натхнення та віру в наше краще майбутнє.

Фото без опису

Багато дітей просять дуже прості речі, які для нас можуть здатися звичайними, а для них – здійсненням мрії. Тому працівники Станично – Луганської селищної військової адміністрації здійснили заповітні мрії та бажання маленьких станичан. - привітали дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування подарунками з урахуванням побажання кожної дитини.

Фото без опису

Фото без опису

З нагоди свята Різдва Христового та Нового Року кожній дитині були надіслані індивідуальні подарунки з вітальними листівками з побажанням тепла, любові, щастя, благополуччя та мирного неба для втілення мрії кожного маленького українця.

Новорічні та різдвяні свята - це час радості, надії та любові. Бажаємо кожному щастя, тепла, благополуччя, приємних подарунків та здійснення найзаповітніших мрій!

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь