Станично-Луганська селищна громада
Щастинський район, Луганська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Повідомлення про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки та проєкту Програми соціально-економічного і культурного розвитку Станично-Луганської селищної територіальної громади на 2024-2027 роки

Дата: 22.01.2024 16:30
Кількість переглядів: 80

Фото без опису

Станично-Луганська селищна військова адміністрація Щастинського району Луганської області повідомляє про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки (далі – Заява) документу державного планування «Програма соціально-економічного і культурного розвитку Станично-Луганської селищної територіальної громади Щастинського району Луганської області на 2024-2027 роки» (далі – ДДП) та проєкту Програми соціально-економічного і культурного розвитку Станично-Луганської селищної територіальної громади на 2024-2027 роки.

Орган, що прийматиме рішення про затвердження ДДП – Станично-Луганська селищна військова адміністрація Щастинського району Луганської області.

Дата початку процедури громадського обговорення – 23 січня 2024 року.
Термін процедури громадського обговорення – 10 днів з дня наступного після внесення до Єдиного реєстру стратегічної екологічної оцінки заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки та проєкту Програми соціально-економічного і культурного розвитку Станично-Луганської селищної територіальної громади на 2024-2027 роки, тобто з 23 січня 2024 року по 01 лютого 2024 року.

Процедура громадських обговорень відбувається шляхом надання письмових зауважень та пропозицій, а також через Єдиний реєстр стратегічної екологічної оцінки https://eco.gov.ua/categories/e-seo.
Необхідність проведення транскордонних консультацій відсутня.

Ознайомитися із Заявою можна завантаживши:
Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки

Ознайомитися із проєктом Програми соціально-економічного і культурного розвитку Станично-Луганської селищної територіальної громади на 2024-2027 роки можна тут:
Проєкт Програми соціально-економічного і культурного розвитку Станично-Луганської селищної територіальної громади на 2024-2027 роки

Орган, до якого подаються зауваження та пропозиції – Станично-Луганська селищна військова адміністрація Щастинського району Луганської області; на адресу: 02144, м. Київ, вул. Софії Русової, 5, а/с 130, або на e-mail: ekonomika93600@ukr.net.

Строки подання зауважень і пропозицій – 10 днів з дня наступного після внесення до Єдиного реєстру стратегічної екологічної оцінки заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки та проєкту Програми соціально-економічного і культурного розвитку Станично-Луганської селищної територіальної громади на 2024-2027 роки, тобто з 23 січня 2024 року по 01 лютого 2024 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь