Станично-Луганська селищна громада
Щастинський район, Луганська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Повідомлення про оприлюднення проєкту Програми соціально-економічного і культурного розвитку Станично-Луганської селищної територіальної громади Щастинського району Луганської області на 2024-2027 роки та Звіту про стратегічну екологічну оцінку (СЕО)

Дата: 05.02.2024 15:50
Кількість переглядів: 113

Фото без опису

Станично-Луганська селищна військова адміністрація Щастинського району Луганської області повідомляє про оприлюднення проєкту Програми соціально-економічного і культурного розвитку Станично-Луганської селищної територіальної громади Щастинського району Луганської області на 2024-2027 роки та Звіту про стратегічну екологічну оцінку (СЕО).

Програма соціально-економічного і культурного розвитку Станично-Луганської селищної територіальної громади Щастинського району Луганської області на 2024-2027 роки (далі – Програма) є документом державного планування (далі – ДДП) місцевого рівня, яким забезпечується розвиток реального сектору економіки громади, що сприятиме підвищенню рівня добробуту населення - головної економічної мети державної політики, а також максимально можливого зменшення негативних соціально-економічних наслідків, які виникли в селищній територіальній громаді внаслідок повномасштабного вторгнення окупаційних військ. Ця мета досягається через реалізацію стратегічних цілей:
1. Захист та примноження людського і соціального капіталу;
2. Економічний розвиток і формування бізнес-середовища;
3. Екологічно збалансоване і раціональне природокористування.

Орган, що прийматиме рішення про затвердження ДДП – Станично-Луганська селищна військова адміністрація Щастинського району Луганської області (далі – замовник).
Відповідно до статті 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадське обговорення у процесі стратегічної екологічної оцінки Програми розпочато з 05 лютого 2024 року і триватиме до 05 березня 2024 року.

Пропозиції (у письмовому або електронному вигляді) подаються: фізичними особами – із зазначенням ПІБ, місця проживання, із особистим підписом; юридичними особами – із зазначенням найменування та місцезнаходження. Усі зауваження і пропозиції до проєкту Програми та Звіту про СЕО, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду замовником. За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження або вмотивовано їх відхиляє. Анонімні зауваження та пропозиції не розглядаються.

Через воєнний стан у країні та задля максимального дотримання карантинних вимог, проведення громадських слухань не передбачено.
Транскордонні консультації в рамках зазначеної процедури стратегічної екологічної оцінки не проводяться.

Ознайомитися зі Звітом про СЕО можна завантаживши: Звіт про стратегічну екологічну оцінку

Ознайомитися із проєктом Програми можна тут: Проєкт Програми соціально-економічного і культурного розвитку Станично-Луганської селищної територіальної громади на 2024-2027 роки

Орган, до якого подаються зауваження та пропозиції – Станично-Луганська селищна військова адміністрація Щастинського району Луганської області: 02144, м. Київ, вул. Софії Русової, 5, а/с 130, або на e-mail: ekonomika93600@ukr.net, з 05.02.2024 по 05.03.2024 включно.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь