Станично-Луганська селищна громада
Щастинський район, Луганська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Чергова гуманітарна допомога для ВПО з Луганщини

Дата: 07.02.2024 14:21
Кількість переглядів: 413

Фото без опису

Станично-Луганська селищна військова адміністрація Щастинського району Луганської області у співпраці з благодійними організаціями продовжує здійснює підтримку вимушено переміщених осіб.

Фото без опису

Задля поліпшення якості життя та надання підтримки 06-07 лютого 2024 року завдяки співпраці Станично-Луганської селищної військової адміністрації Щастинського району Луганської області з благодійним фондом «Global Empowerment Mission (GEM)» в м. Києві у приміщенні гуманітарного хабу Нижньодуванської селищної військової адміністрації Сватівського району Луганської області мешканці Станично-Луганської селищної територіальної громади та мешканці громад Луганщини у черговий раз отримали сімейні продуктові набори.

Фото без опису

Видано гуманітарну допомогу у вигляді продуктів харчування для 360 родин внутрішньо переміщених осіб та вразливих категорій ВПО з Луганщини, які проживають у місті Києві.

Фото без опису

Після окупації території Станично-Луганської селищної територіальної громади мешканці були вимушені покинути свої домівки та переміститися до більш безпечніших населених пунктів на території України. Для багатодітних родин, дітей-сиріт, людей похилого віку та інших малозабезпечених верст населення громади була організована безкоштовна доставка гуманітарної допомоги. Гуманітарна допомога залишається найбільшою потребою для цих людей, які вимушені розпочинати заново своє життя у новому місці.

Фото без опису

Гуманітарна допомога забезпечена благодійним фондом «Global Empowerment Mission (GEM)» у партнерстві з «Howard G. BUFFETT Foundation (HGBF)», яку допомагають доставляти волонтери фонду GEM.

Фото без опису

Висловлюємо слова щирої вдячності нашим партнерам за сталу підтримку та допомогу з метою забезпечення внутрішньо переміщених осіб продуктовими наборами.

Фото без опису

Щира подяка всім, хто долучився до цієї благородної справи. Разом ми стаємо опорою для тих, хто потребує допомоги та продовжуємо стояти пліч-о-пліч і допомагати тим, хто був змушений покинути свої домівки.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Станично-Луганська селищна військова адміністрація Щастинського району Луганської області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь