Станично-Луганська селищна громада
Щастинський район, Луганська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шановні мешканці Станично-Луганської селищної територіальної громади!

Дата: 22.02.2024 14:58
Кількість переглядів: 155

Фото без опису

Доводимо до вашого відома, що в рамках підписаного меморандуму між Станично-Луганською селищною військовою адміністрацією Щастинського району Луганської області та Гірською міською військовою адміністрацією Сєвєродонецького району Луганської області є можливість безкоштовного проживання у шелтері Гірської міської територіальної громади. Якщо у вас є нагальна потреба в житлі, немає коштів для оплати оренди, то шелтер надає таку можливість безкоштовно.


Завдяки плідній співпраці Гірської міської військової адміністрації із Благодійним фондом «Янголи Спасіння» був виконаний капітальний ремонт приміщень у будівлі колишньої поліклініки і сільської ради у селищі Солобківці Хмельницької області. За допомогою БО «БФ «Право на захист» та ТОВ «Червоний Хрест України» шелтер був укомплектований всіма необхідними речами, приладдям, яке необхідне для проживання. Кімнати розраховані на 4-6 осіб, у кімнаті - двоярусні ліжка, приліжкові тумбочки, комод, шафа для одягу, ковдри, подушки, постіль. Кухня обладнана столами, стільцями, електроплитами з духовою шафою, холодильниками та кухонним посудом. Окремі для чоловіків та жінок кімнати гігієни (душ, туалет). Є також пральна машина, сушарка, прасувальна дошка, праска.


Станом на 21.02.2024 є вільні місця. Шелтер знаходиться за адресою: Хмельницька обл., с-ще Солобківці, вул. Академіка Амосова, 4/1. Шелтер призначений для внутрішньо переміщених осіб Луганської області для тимчасового проживання. За отриманням детальної інформації та поселення в шелтері, звертатися за телефонами: +380930387916; +380950996607.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь