Станично-Луганська селищна громада
Щастинський район, Луганська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Увага! Оголошення щодо проведення електронних консультацій з громадськістю до проєкту Програми соціально-економічного і культурного розвитку Станично-Луганської селищної територіальної громади Щастинського району Луганської області на 2024-2027 роки

Дата: 29.02.2024 13:25
Кількість переглядів: 22

Фото без опису

Станично-Луганська селищна військова адміністрація Щастинського району Луганської області оголошує проведення електронних консультацій з громадськістю до проєкту Програми соціально-економічного і культурного розвитку Станично-Луганської селищної територіальної громади Щастинського району Луганської області на 2024-2027 роки (далі – Програма).

Програма є документом державного планування (далі – ДДП) місцевого рівня, яким забезпечується розвиток реального сектору економіки громади, що сприятиме підвищенню рівня добробуту усіх соціальних груп населення - головної економічної мети державної політики, а також максимально можливого зменшення негативних соціально-економічних наслідків, які виникли в селищній територіальній громаді внаслідок повномасштабного вторгнення окупаційних військ. Ця мета досягається через реалізацію стратегічних цілей:
1. Захист та примноження людського і соціального капіталу;
2. Економічний розвиток і формування бізнес-середовища;
3. Екологічно збалансоване і раціональне природокористування.

Орган, що прийматиме рішення про затвердження ДДП – Станично-Луганська селищна військова адміністрація Щастинського району Луганської області (далі – селищна військова адміністрація).

З проєктом Програми можна ознайомитись за посиланням: https://rada.info/upload/users_files/04335766/89d83c35b4a9c889c40f7e9eeaf2c5a6.pdf.

Пропозиції та зауваження до проєкту Програми надавати до селищної військової адміністрації в письмовій формі на електронну адресу stluhansk@loga.gov.ua протягом 15 календарних днів до 14 березня 2024 року включно.

Анонімні пропозиції не реєструються і не розглядаються.
Консультації з питання, що винесено на обговорення, можна отримати за телефоном: +380502888214.

Відповідальна особа: Ганноченко Ірина.
Звіт про результати електронних консультацій з громадськістю буде оприлюднено на офіційному веб-сайті селищної військової адміністрації 15 березня 2024 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь