Станично-Луганська селищна громада
Щастинський район, Луганська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Церемонія покладання квітів до пам’ятника у День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війни та відкриття гуртожитку для ВПО в м. Києві

Дата: 08.05.2024 14:58
Кількість переглядів: 81

Фото без опису

8 травня, у День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війни, начальник Станично-Луганської селищної військової адміністрації Щастинського району Луганської області Сергій Ісаєв разом з головою Луганської обласної державної адміністрації – начальником обласної військової адміністрації Артемом Лисогором та начальниками інших військових адміністрацій Луганської області взяв участь у церемонії покладання квітів до пам’ятника у місті Києві. 

Фото без опису

Надзвичайно важливо згадувати та вшановувати подвиг тих, хто боровся з нацизмом і переміг його. Не менше заслуговують на увагу та пам’ять і жертви війни, які постраждали від бойових дій та окупації їхніх міст і сіл. Війна – це не лише танки, гармати й масштабні бої. Це – долі, мільйони маленьких і великих людських бід, які тривали роками.

Світла пам’ять загиблим у боях за визволення, захист честі та гідності рідного народу. Земний уклін героям війни, які зуміли вижити у страшному пеклі ворожих навал та крізь усе життя пронести любов до Батьківщини!

Ми будемо завжди пам’ятати подвиг українських воїнів Другої світової війни, молимось та підтримуємо сучасних оборонців України.

Фото без опису 

Також сьогодні начальник селищної військової адміністрації Сергій Ісаєв взяв учать  у заході з нагоди Дня пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років, що організований мешканцями Лисичанської громади, які мешкають в Київському шелторі-хабі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь