Станично-Луганська селищна громада
Щастинський район, Луганська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Увага ветеранів та членів їх сімей! Запрошуємо долучитися до онлайн-зустрічі з кар'єрним радником Луганської обласної служби зайнятості

Дата: 14.05.2024 15:54
Кількість переглядів: 82

Фото без опису

З метою сприяння працевлаштуванню внутрішньо переміщених осіб з числа ветеранів та членів їх сімей, Станично-Луганська селищна військова адміністрація запрошує бажаючих долучитися 22 травня 2024 року з 14:00 до 15:00 (на платформі Zoom) до онлайн-зустрічі з кар'єрним радником Луганської обласної служби зайнятості Тетяною Васильченко.

Тема зустрічі: «Луганська обласна служба зайнятості: інформуємо, консультуємо, допомагаємо».

Питання, які плануються до обговорення:

1. Послуги з пошуку роботи - індивідуальний підбір вакансій для кожної людини з урахуванням отриманої освіти, професійного досвіду та побажань до майбутнього робочого місця за допомогою фахівця служби зайнятості; єдиний портал вакансій для осіб, які зацікавленні в пошуку роботи; допомога по безробіттю в період пошуку роботи; умови призначення та тривалість виплати під час дії воєнного стану.

2. Професійне навчання та надання ваучерів - організація безоплатного професійного навчання для  безробітних та отримання документа державного зразка про присвоєння відповідної кваліфікації; можливість отримання ваучера на навчання, що дає змогу ВПО, які не зареєстровані в службі зайнятості як безробітні,  безоплатно підвищити кваліфікацію або отримати нову професію. Буде надано роз’яснення, як подати заявку на отримання ваучера.

3. Надання грантів для створення або розвитку власної справи - як подати заявку на отримання гранту для започаткування, відновлення  та ведення власної справи в рамках державного проекту єРобота. Служба зайнятості супроводжує  передусім  грантовий проект «Власна справа», що дає можливість отримати від 50 до 250 тис. грн на старт бізнесу.

Учасники заходу будуть поінформовані про роботу державної служби зайнятості під час дії воєнного стану та ознайомлені з актуальним комплексом соціальних послуг які надає служба, а також зможуть отримати відповіді на свої запитання.

Для участі у заході просимо зареєструватися до 12:00 21 травня 2024 року за посиланням:

https://forms.gle/fUBWqJWNu9D7Le5K6

Посилання на підключення до онлайн-зустрічі буде надіслано на електронну пошту, яка буде вказана при реєстрації, 21 травня 2024 року.

Телефон для довідок: 066 706 53 25


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь