Станично-Луганська селищна громада
Щастинський район, Луганська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До уваги отримувачів субсидій та пільг!

Дата: 20.05.2024 14:36
Кількість переглядів: 219

Фото без опису

 

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 08.05.2024 № 521 з 01 червня 2024 року припиняється дія централізованого механізму виплати житлових субсидій та пільг, які надавались згідно Постанови КМУ від 07.03.2022 № 215 «Про особливості нарахування та виплати грошових допомог, пільг та житлових субсидій на період дії воєнного стану». Відтепер, для того, щоб отримати житлові субсидії та пільги на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого палива і скрапленого газу необхідно звернутися до органів Пенсійного фонду України та подати відповідний пакет документів.

Пенсійний фонд України протягом травня - червня 2024 р. шляхом надсилання поштою повідомлення в паперовій формі або електронного повідомлення за допомогою засобів електронного зв’язку, або через веб-портал електронних послуг Пенсійного фонду України, або телефоном, або за допомогою іншого доступного засобу зв’язку (з використанням мобільних застосунків (за наявності) тощо), який забезпечує фіксацію повідомлення чи виклику, повідомляє одержувачам пільг і житлових субсидій про необхідність звернення до 1 липня 2024 р. до територіальних органів Пенсійного фонду України в установленому порядку та подання заяви та/або інших документів, необхідних для встановлення права/продовження виплати пільг та житлових субсидій (у паперовій або електронній формі).

Звернутися до 1 липня 2024 року за продовженням житлової субсидії або пільги необхідно особі, яка одночасно відповідає всім наступним критеріям:
- є отримувачем житлово-комунальної субсидії або пільги;
- була отримувачем субсидії або пільги станом на 24 лютого 2022 року;
- проживала (чи проживає) на тимчасово окупованій території чи в зоні активних бойових дій;
- з початку повномасштабної агресії не зверталася до органів соціального захисту населення чи Пенсійного фонду України за перепризначенням субсидії або пільги.

Способи подання заяви та необхідних документів:
- особисто - через сервісні центри Пенсійного фонду України, уповноважених посадових осіб виконавчого органу сільської, селищної, міської ради відповідних територіальних громад, центри надання адміністративних послуг;
- поштою - на адресу органу Пенсійного Фонду;
- онлайн - через веб портал електронних послуг ПФУ, мобільний застосунок «Пенсійний фонд» або через портал Дія.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь