Станично-Луганська селищна громада
Щастинський район, Луганська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Застосунок Резерв+: відповіді на найбільш поширені питання

Дата: 27.05.2024 09:29
Кількість переглядів: 233

Фото без опису

У Міністерстві оборони України відповіли на найбільш поширені питання щодо роботи застосунку "Резерв+" для оновлення даних військовозабов’язаними.

Кому потрібно встановлювати Резерв+?

"Резерв+" - це застосунок для військовозабов'язаних. Військослужбовцям та жінкам, що не стоять на військовому обліку, не потрібно завантажувати застосунок та оновлювати дані. А також громадянам молодше 18 чи старше 60 років. Це створює зайве навантаження на сервери.

Фото без опису

Чи потрібно йти до ТЦК після оновлення даних в Резерв+?

Якщо ви оновили дані в застосунку Резерв+, ви виконали відповідну вимогу закону. Подальша комунікація з ТЦК відбувається в звичному режимі.

Фото без опису

Що робити, якщо мої дані з реєстру Оберіг неправильні?

Якщо ваші дані з Оберігу містять помилки або не актуальні, зверніться до ТЦК, в якому ви стоїте на обліку. Помилки в реєстрі військовозобов'язаних спричинені людським фактором при внесенні інформації операторами ТЦК.

Фото без опису

Я "у розшуку", що мені робити?

Якщо в інформації з Оберегу вам показується статус "в розшуку", то найкраще рішення - звернутись до ТЦК, де ви стоїте на обліку. Цей статус присвоюється тим, хто порушив правила військового обліку.

Фото без опису

Я військовослужбовець і я "у розшуку", що мені робити?

Це також помилка внаслідок людського фактору. Ймовірно, ТЦК не оновив дані, коли ви вступили на службу. Проте команда застосунку Резерв+ налагоджує взаємодію з іншими реєстрами, щоб усі військовослужбовці були виключені з обліку. Якщо ви хочете прискорити оновлення інформації щодо себе, зверніться до ТЦК, але це на обов'язково.

Фото без опису

Чому я не можу авторизуватися в застосунку Резерв+?

Застосунок Резерв+ є найпопулярнішим способом оновлення даних. У десятки разів більше громадян оновлюють дані онлайн, ніж у ТЦК та ЦНАП. Зараз застосунок працює в тестовому режимі. Команда розробників чує ваші звернення та оперативно усуває всі помилки. Якщо вам не вдалося авторизуватися в перші дні роботи застосунку - спробуйте пізніше. Оновити дані можна до 16 липня.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь