Станично-Луганська селищна громада
Щастинський район, Луганська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася онлайн-зустріч внутрішньо перемішених осіб Станично-Луганської селищної громади з кар’єрним радником Луганської обласної служби зайнятості

Дата: 27.05.2024 16:09
Кількість переглядів: 117

Фото без опису

 

З метою сприяння зайнятості та працевлаштуванню внутрішньо перемішених осіб з числа ветеранів та членів їх сімей, Станично-Луганської селищної територіальної громади Щастинського району Луганської області, 22.05.2024 року відбулася онлайн-зустріч з кар’єрним радником Луганської обласної служби зайнятості Тетяною Васильченко .

Вона розповіла про надання консультаційної допомоги ветеранам та членам їх сімей Луганської області щодо сприяння зайнятості, а також надала роз’яснення з питань чинного законодавства про зайнятість:

1. Послуги з пошуку роботи - індивідуальний підбір вакансій для кожної людини з урахуванням отриманої освіти, професійного досвіду та побажань до майбутнього робочого місця за допомогою фахівця служби зайнятості; єдиний портал вакансій для осіб, які зацікавленні в пошуку роботи; допомога по безробіттю в період пошуку роботи; умови призначення та тривалість виплати під час дії воєнного стану.

2. Професійне навчання та надання ваучерів - організація безоплатного професійного навчання для  безробітних та отримання документа державного зразка про присвоєння відповідної кваліфікації; можливість отримання ваучера на навчання, що дає змогу ветеранам та членам їх сімей, які не зареєстровані в службі зайнятості як безробітні, безоплатно підвищити кваліфікацію або отримати нову професію. Надано роз’яснення, як подати заявку на отримання ваучера.

3. Надання грантів для створення або розвитку власної справи - як подати заявку на отримання гранту для започаткування, відновлення та ведення власної справи в рамках державного проекту єРобота. Служба зайнятості супроводжує  передусім  грантовий проєкт «Власна справа», що дає можливість отримати від 50 до 250 тис. грн на старт бізнесу.

Також була надана інформація про умови та порядок реєстрації в службі зайнятості.

Присутні скористалися можливістю отримати відповіді на свої питання.

Отримати індивідуальну консультацію можна за телефоном кар’єрного радника Луганської обласної служби зайнятості  Тетяни Васильченко 0935349181 (вайбер, телеграм, вотсап) також і мешканцям, які зараз знаходяться на тимчасово окупованій території Луганської області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь