Станично-Луганська селищна громада
Щастинський район, Луганська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Старший сержант Жидков Володимир нагороджений Відзнакою Міністерства оборони України «За зразкову службу»

Дата: 28.05.2024 09:13
Кількість переглядів: 95

Фото без опису

 

Старший сержант Жидков Володимир був нагороджений Відзнакою Міністерства оборони України «За зразкову службу», Наказом Міністра оборони, №1412 від 14.11.23. Призваний – ІІ відділом Сєверодонецького РТЦК та СП. З 26.02.2022 бере участь у наданні відсічі широкомасштабній збройній агресії з боку російської федерації. Разом з батальйоном пройшов весь бойовий шлях – Лисичанськ, Тошківка, Золоте, Білогорівка, Торське. Бере безпосередню участь у захисті країни у Донецькій та Луганській областях, постійно особисто перебуває на лінії зіткнення. Маючи професійні здібності зв’язківця, незалежно від інтенсивності бойових дій безпосередньо на лінії розмежування виконував свої службові обов’язки.

Старший сержант Жидков, виконуючи бойові завдання, проявивши стійкість та рішучість, професійно виконуючи свої обов’язки забезпечував зв’язком підрозділи, тим самим зменшував наші втрати, забезпечувавши підрозділи бойовим злагодженням. Маючи освіту зв’язківця, все одне ходив разом з військовослужбовцями стрілецьких рот на спостережні пункти. Це було у лютому 2023 року, коли противник намагався прорвати нашу оборону, і ми мали втрати пораненими та вбитими.

На одному з чергувань разом з іншими військовослужбовцями прийняв бій, за результатами котрого було знешкоджено до 10 росіян, та було не допущено прориву противника через нашу лінію оборони.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь