Станично-Луганська селищна громада
Щастинський район, Луганська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

1 червня - Міжнародний день захисту дітей!

Дата: 01.06.2024 08:30
Кількість переглядів: 164

Фото без опису

 

У перший літній день в Україні, як і в усьому світі відзначається Міжнародний день захисту дітей - день, який нагадує нам про важливість турботи, любові та підтримки всіх дітей у світі. Кожна дитина - це квітка життя, яка потребує нашої уваги та турботи, щоб розквітнути у всій своїй красі.

Дитинство - це час невинності, безтурботності та радості, і кожна дитина заслуговує на те, щоб її дитинство було сповнене теплом і турботою. Особливо в цей день, ми повинні пам’ятати що діти - наше майбутнє, і що ми зобов'язані робити все можливе, щоб захистити їх від усіх негаразд.

У діточок не повинно бути нещасного дитинства, і за це відповідаємо ми, дорослі тому ми повинні прикласти максимальних зусиль, щоб створити для дітей безпечне і дбайливе оточення, де вони можуть рости, розвиватися і досягати своїх цілей.

Фото без опису

З нагоди цього чудового свята працівники Станично-Луганської селищної військової адміністрації привітали 9 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування та 21 дитину військовослужбовців надіславши солодкі подарункові набори з найкращими побажаннями.

Фото без опису

Вітаємо всіх дітей з цим прекрасним днем! Нехай ваше дитинство буде наповнене щастям, добротою і теплом. Ви - наше майбутнє, і ми обіцяємо вам свою любов, турботу і підтримку протягом усього вашого життя.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Станично-Луганська селищна військова адміністрація Щастинського району Луганської області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь