Станично-Луганська селищна громада
Щастинський район, Луганська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Дніпрі запускають проєкт “Y.E.S: Молодь - опора стійкості” у межах гуманітарного реагування Фонду ООН у галузі народонаселення (UNFPA) в контексті триваючої війни в Україні

Дата: 18.06.2024 11:07
Кількість переглядів: 93

Фото без опису

 

У м. Дніпро відбудеться запуск проєкту "Y.E.S: Молодь - опора стійкості", спрямованого на посилення стійкості, надання психологічної підтримки та розширення можливостей молоді з Донецької, Луганської та Дніпропетровської областей. Проєкт реалізується громадською організацією «МАРТІН-клуб» у межах гуманітарного реагування UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення. 

Проєкт реалізується у 10 територіальних громадах: м. Дніпро, м. Новомосковськ, м. Кам’янське, м. Кривий Ріг, м. Тернівка, с. Васильківка, та м. Нікополь у Дніпропетровській області, м. Краматорськ, смт. Черкаське та м. Покровськ у Донецькій області. 

Проєкт включає в себе такі активності та програми для молоді: Оцінку Потреб, тренінги для Молодіжних Працівників, тренінги за практичною програмою Життєстійкість 2.0, проведення заходів для молоді у громадах, групи взаємопідтримки, консультації з профорієнтації, психологічну програму Resilience Minds, Банк Ідей, де молодь буде вчитися писати гранти та реалізовувати свої проєкти у громадах та інше. 

Заплановано забезпечити доступом до послуг проєкту щонайменше 150 Молодіжних Працівників та понад 1500 представників молоді. 

До участі у тренінгу запрошують молодіжних працівників/ць, молодіжних тренерів/ок, спеціалістів/ок молодіжних центрів/просторів, департаментів роботи з молоддю, молодіжних громадських організацій, молодіжних рад та інших активістів, які працюють з молоддю в громадах Донецької, Луганської та Дніпропетровської областей. 

Фінансові витрати за участь у тренінгу: проїзд, проживання та годування на дні тренінгів покладаються на сторону організаторів. 

Посилання на форму реєстрації: https://docs.google.com/forms

“Для нашої команди цей проєкт насправді про наше спільне майбутнє. Про стабільність та процвітання наступних поколінь. Підвищуючи стійкість та психічне благополуччя молоді, ми впливаємо на різні сфери життя в нашій країні. Починаючи від покращення взаємовідносин з найближчим колом, закінчуючи покращенням економіки цілої країни.

Наші активності спрямовані як на молодь, так і на тих, хто працює з молоддю. Ми націлені на результат максимально комплексної допомоги окремій молодій людині, роблячи світ можливостей навколо неї доступнішим”, – зазначив менеджер проєкту, Богдан Тартинських. 

Серед партнерів проєкту: Міністерство молоді та спорту України; ГО «Рада Жінок Донеччини»; Всеукраїнський молодіжний центр; Донецька обласна державна адміністрація; Дніпропетровська обласна державна адміністрація; Луганська обласна державна адміністрація; Молодіжний ресурсний центр міста Дніпра та Луганського Регіону; Луганська обласна молодіжна рада; Луганський обласний молодіжний центр; Донецька обласна молодіжна рада; Донецький обласний молодіжний центр; Муніципальний молодіжний центр міста Дніпро; Центр допомоги учасникам конфліктів; HUB VONA; MOLODVIZH. 

UNFPA – Фонд ООН у галузі народонаселення є провідною агенцією ООН, яка зосереджує свою роботу у сфері гендерної рівності, репродуктивного здоров’я та розбудови потенціалу молоді. 

МАРТІН-клуб – Громадська Організація, яка 24 роки допомагає дітям і жінкам в кризових ситуаціях та складних життєвих обставинах, надаючи їм соціальні та правозахисні послуги. 

Контактна особа:
Спеціалістка з комунікацій проєкту:
Ларант Аліса
+380635858392
alisa@martin-club.org

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь