Станично-Луганська селищна громада
Щастинський район, Луганська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

28 червня — День Конституції України

Дата: 28.06.2024 07:58
Кількість переглядів: 65

Фото без опису

 

 

28 червня ми відзначаємо велике державне свято – День Конституції України. Це день, який нагадує про права, свободу, міць та єднання нашої країни.

 

У цей день варто привітати кожного, хто на стороні історії та культури нашої держави, адже Конституція – гарантія всіх наших прав і свобод, всього, що ми маємо, всього, що ми сьогодні захищаємоМи українці, а це синонім фрази «ми можемо все». Тож, бережімо нашу Конституцію, вивчаймо її, дотримуймося її норм та поважаймо її правові основи, сприяючи процвітанню нашої Батьківщини!

 

Відзначаймо щиро це свято сьогодні, Конституцію, що була написана українцями для українців! І з цієї нагоди зичимо Вам міцного здоров'я, бадьорості духу та впевненості у безхмарне конституційне майбутнє нашої спільної держави.

 

Для усіх нас важливо, аби демократичні засади, визначені Конституцією, дозволили нам та наступним поколінням українців жити у дійсно розвиненій і правовій європейській державі.

Нехай якомога швидше скінчиться війна і на рідній землі запанує мир, який сприятиме розквіту та розбудові нашої країни. Хай у кожному серці живе добро, стійкість, мужність і витримка. Наша сила — у свободі та незламності!

Слава Україні! Героям слава!

Станично-Луганська селищна військова адміністрація Щастинського району Луганської області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь