Станично-Луганська селищна громада
Щастинський район, Луганська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

15 Червня, 2021 р., 16:49
22.06.2021 та 23.06.2021 з 8.00 до 17.00 у зв’язку з проведенням ремонтних робіт Краматорським лінійним виробничим управлінням магістральних газопроводів на ГРС Станиця Луганська буде відсутнє газопостачання в наступних населених пунктах: смт Станиця Луганська, с.Валуйське, с.Макарове, с.Малинове, с.Пшеничне.
11 Червня, 2021 р., 16:33
Навчальний пункт підготовки водолазів Міжрегіонального центру швидкого реагування ДСНС України  запрошує працівників комунальних служб, органів державної влади та органів місцевого самоврядування на навчання за робітничою професією 7214 "Водолаз", за трьома напрямками підготовки, а саме: професійно-технічне навчання, перепідготовка та підвищення кваліфікації.
11 Червня, 2021 р., 15:02
14, 15, 16, 17 червня 2021 року з 7.30 до 16.30 по вул.Клубна, вул.Миру, вул.Соснова, пров.Сосновий, пров.2-й Сосновий смт Станиця Луганська у зв’язку з проведенням ремонтних та пусконалагоджувальних робіт Станично-Луганською дільницею Старобільського МРУЕГГ планується відключення газу.
03 Червня, 2021 р., 17:03
Висловлюємо подяку представникам Управління Верховного Комісара ООН у справах біженців за надану військово-цивільній адміністрації оргтехніку для забезпечення якісних послуг населенню Станично-Луганської територіальної громади
01 Червня, 2021 р., 15:41
26 травня Уряд прийняв постанову, якою скасовується дія постанови Кабінету Міністрів України №217 «Про затвердження Порядку розподілу коштів, що надходять на поточні рахунки із спеціальним режимом використання для проведення розрахунків з постачальником природного газу, на якого покладено спеціальні обов’язки». Такі спеціальні рахунки були запроваджені з 2014 року з метою примусового вилучення коштів підприємств ТКЕ на користь НАК "Нафтогаз України" як оплата за спожитий природний газ. Під час дії цього механізму 80-90% коштів, які надходили до підприємств ТКЕ від споживачів, автоматично перераховувалися до НАК "Нафтогаз України". Однак, такі обмеження призвели лише до погіршення ситуації: заборгованість ТКЕ за природний газ у 2021 році зросла до 58 млрд грн.
26 Травня, 2021 р., 14:31
          Станично-Луганський районний сектор філії Державної установи «Центр пробації» в Луганській області  запрошує до співпраці наполегливих, відповідальних, толерантних, ініціативних та оптимістичних особистостей для здійснення волонтерської діяльності. Взаємодіючи із органами пробації, Ви допомагатимете особам (суб’єктам пробації), які в силу обставин, важких умов життя, умисно або із необережності вчинили правопорушення невеликої суспільної небезпечності, за які їх засуджено до покарань альтернативних позбавленню волі, або ситуація, коли на етапі підготовки досудової доповіді вирішується питання щодо міри їх відповідальності. Тобто, поміж відбуттям певного виду покарання, - ця особа з метою попередження скоєнню нею нового правопорушення отримуватиме комплекс заходів спрямованих на корекцію соціальної поведінки або її окремих проявів, формування соціально сприятливих змін особистості. Кожен небайдужий та ініціативний, разом із нашим сектором зможе прийняти в цьому участь шляхом: допомоги в зборі, узагальненні та систематизації інформації, здійсненні наглядових заходів, надання консультативної допомоги, психологічної діагностики та корекції, проведенні виховних бесід, підвищенні освітнього рівня, залученні до про соціальних видів діяльності та культурного життя громади, допомоги у працевлаштуванні, облаштуванні побуту, знаходженні сил «встати на ноги» щоб потім своїми діями та прикладом допомогти іншим, та багато іншого. Діяльність волонтерів пробації здійснюється відповідно до ЗУ «Про волонтерську діяльність» з урахуванням особливостей, визначених Кримінально-виконавчим кодексом України, ЗУ «Про захист персональних даних», ЗУ «Про пробацію», Положенням «Про організацію діяльності волонтерів пробації» та іншими нормативно-правовими актами. За доцільне вважаю визначитись із деякою термінологією, тому - Пробація це:
27 Квітня, 2021 р., 11:35
Закон України № 1017-ІХ: зміни щодо застосування РРО/ПРРО Головне управління ДПС у Луганській області  нагадує, що 10 грудня 2020 року набрав чинності Закон України від 01 грудня 2020 року № 1017-ІХ, яким внесено зміни до Податкового кодексу України та інших законів України щодо лібералізації застосування реєстраторів розрахункових операцій платниками єдиного податку та скасування механізму компенсації покупцям (споживачам) за скаргами щодо порушення встановленого порядку проведення розрахункових операцій частини суми застосованих штрафних санкцій.  Зокрема визначено ліміти для фізичних осіб – підприємців (ФОП) – платників єдиного податку, виходячи із встановлених законом на 1 січня податкового (звітного) року розмірів мінімальної заробітної плати:
23 Жовтня, 2017 р., 09:47
Міністерство соціальної політики України надає роз’яснення про тривалість опалювального періоду для надання пільг на оплату індивідуального опалення.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь