Станично-Луганська селищна громада
Щастинський район, Луганська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

27 Липня, 2021 р., 11:12
Станично-Луганською військово-цивільною адміністрацією за кошти місцевого бюджету та в рамках проекту «Введення санітарних норм якості харчових продуктів згідно положень НАССР щодо контролю безпечності продуктів харчування та покращення санітарних норм в їдальнях державних освітніх закладів у Луганській та Донецькій областях (підконтрольних Україні)», які реалізується МБФ Жовто-Блакитні Крила/Yellow-Blue Wings та ВГО Поруч у партнерстві з Kinderhilfswerk ChildFund Deutschland за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини Bundesministerium für wirtschaftliche Zusammenarbeit und Entwicklung (BMZ) у Кіндрашівській школі розпочато капітальний ремонт приміщення харчоблоку та їдальні.
26 Липня, 2021 р., 17:14
В рамках реалізації проекту Європейського інвестиційного банку «Надзвичайна кредитна програма для відновлення України», з залученням коштів місцевого бюджету, за результатами проведення тендеру, підрядник, ТОВ «Будівельна група «Будрегіон» починає виконувати роботи з капітального ремонту (санації) головного корпусу Станично-Луганської багатопрофільної лікарні за адресою: вулиця 5 Лінія, 39.
19 Липня, 2021 р., 14:38
Марія народилася і виросла у Макіївці на Донеччині. Їй завжди подобалися творчі та креативні професії. Своєю майбутньою спеціальністю вона давно вирішила обрати культурологію. Але школу їй довелося закінчувати у окупованій Макіївці, тож у якийсь момент дівчина подумала, що доведеться розпрощатися з мрією. Однак завдяки Фонду «Відкрита політика» Марія дізналася про можливість спрощеного вступу до українських вишів – через Освітні центри. Без ЗНО, паспорта, свідоцтва про середню освіту. «Цей шлях я обрала, тому що хочу жити та навчатися у перспективній та безпечній країні. Впевнена, що саме в Україні зможу реалізувати свої мрії та досягнути поставлених цілей», – зізнається Марія.
13 Липня, 2021 р., 16:39
Увага у лісі пожежонебезпечний період!
03 Липня, 2021 р., 12:59
2 липня відбулася зустріч активістів громадських організацій Станично-Луганської громади з керівником військово-цивільної адміністрації Альбертом Зінченко.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь