Станично-Луганська селищна громада
Щастинський район, Луганська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

28 Липня, 2021 р., 14:31
27.07.2021 відбувся візіт Європейської делегації на чолі з керівником Програми ООН «Відновлення та розбудова миру» Віктором Мунтяном щодо створення Центру надання адміністративних послуг у Станиці Луганської.
27 Липня, 2021 р., 11:12
Станично-Луганською військово-цивільною адміністрацією за кошти місцевого бюджету та в рамках проекту «Введення санітарних норм якості харчових продуктів згідно положень НАССР щодо контролю безпечності продуктів харчування та покращення санітарних норм в їдальнях державних освітніх закладів у Луганській та Донецькій областях (підконтрольних Україні)», які реалізується МБФ Жовто-Блакитні Крила/Yellow-Blue Wings та ВГО Поруч у партнерстві з Kinderhilfswerk ChildFund Deutschland за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини Bundesministerium für wirtschaftliche Zusammenarbeit und Entwicklung (BMZ) у Кіндрашівській школі розпочато капітальний ремонт приміщення харчоблоку та їдальні.
26 Липня, 2021 р., 17:14
В рамках реалізації проекту Європейського інвестиційного банку «Надзвичайна кредитна програма для відновлення України», з залученням коштів місцевого бюджету, за результатами проведення тендеру, підрядник, ТОВ «Будівельна група «Будрегіон» починає виконувати роботи з капітального ремонту (санації) головного корпусу Станично-Луганської багатопрофільної лікарні за адресою: вулиця 5 Лінія, 39.
19 Липня, 2021 р., 14:38
Марія народилася і виросла у Макіївці на Донеччині. Їй завжди подобалися творчі та креативні професії. Своєю майбутньою спеціальністю вона давно вирішила обрати культурологію. Але школу їй довелося закінчувати у окупованій Макіївці, тож у якийсь момент дівчина подумала, що доведеться розпрощатися з мрією. Однак завдяки Фонду «Відкрита політика» Марія дізналася про можливість спрощеного вступу до українських вишів – через Освітні центри. Без ЗНО, паспорта, свідоцтва про середню освіту. «Цей шлях я обрала, тому що хочу жити та навчатися у перспективній та безпечній країні. Впевнена, що саме в Україні зможу реалізувати свої мрії та досягнути поставлених цілей», – зізнається Марія.
13 Липня, 2021 р., 16:39
Увага у лісі пожежонебезпечний період!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь