Станично-Луганська селищна громада
Щастинський район, Луганська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

17 Травня, 2023 р., 18:58
Захист ваших ґаджетів від шкідливих програм, встановлення надійних паролів та кілька правил з кібербезпеки – заходи обачності, які вбережуть вас від зловмисників, які хочуть заволодіти вашими даними, включно з даними банківських карток і акаунтів у соцмережах. Захист від шкідливих програм Найперше, що допоможе вам захистити свої пристрої від “шкідників” – встановлення антивірусних програм.
09 Травня, 2023 р., 17:30
Завдяки підписаному меморандуму про співпрацю та співробітництво між Нижньодуванською селищною військовою адміністрацією та Станично - Луганською селищною військовою адміністрацією  для налагодження і покращення рівня забезпечення нагальних потреб внутрішньо переміщених осіб Луганської області, в приміщенні Нижньодуванського гуманітарного штабу за адресою: м. Київ, вул. Поліська, 14, медичними працівниками КНП "Центр первинної медико - санітарної допомоги Станично - Луганської селищної територіальної громади"  сьогодні 9 травня 2023 року надано понад 40 медичних консультацій та послуг.
09 Травня, 2023 р., 08:48
Указ Президента України Володимира Зеленського від 8 травня 2023 року № 266/2023 «Про День Європи» встановлює 9 травня як День Європи в Україні та засвідчує відданість України ідеалам та цінностям демократії, а також зміцнення єдності народів Європи. Це рішення відображає бажання України зблизитися з Європейським Союзом та продовжувати співпрацю в різних сферах, зокрема в економічній, політичній, технічній, науковій та культурній. Встановлення Дня Європи також відкриває можливість для України демонструвати своє прагнення до інтеграції в європейське співтовариство та взаємодії з іншими державами.
08 Травня, 2023 р., 22:44
Війна, що наразі триває в Україні, на жаль, не викреслила з нашого життя такого явища, як домашнє насильство. Навпаки, часто вона є каталізатором для загострення ситуації, пов’язаної із вчиненням цього кримінального правопорушення. Втім, попри війну, державні органи та установи  докладають максимальних зусиль аби факти домашнього насильства не замовчувалися, а постраждалі  могли звернутися по допомогу та отримати належний захист своїх прав.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь