Станично-Луганська селищна громада
Щастинський район, Луганська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

13 Лютого, 2022 р., 10:00
12 лютого 2022 року о 17.44 відбулось загорання будівлі торгівельного павільйону «Мрія» за адресою: смт Станиця Луганська, вул. Горького, 2Д. Можлива причина виникнення пожежі – вибух приладів побутового газу.
09 Лютого, 2022 р., 14:33
Сьогодні Уряд ухвалив значні зміни в постанову щодо програми єПідтримка.
07 Лютого, 2022 р., 10:49
04 лютого 2022 року в центрі села Валуйське Станично-Луганської селищної територіальної громади біля пам’ятника «Братської могили радянських воїнів» була проведена нарада з питання пошуку шляхів проведення будівельно-реставраційних робіт пам’ятника. На нараді було розглянуто декілька шляхів виконання робіт. На даний час кожний з них відпрацьовується з залученням відповідних  кваліфікованих спеціалістів.
04 Лютого, 2022 р., 13:47
Станично-Луганська селищна військово-цивільна адміністрація та Комунальний заклад «Центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю Станично-Луганської селищної територіальної громади» висловлює свою подяку керівниці Бази відпочинку «АкваЛенд «Katrin» Катерині Чегринець за надану Центру благодійну допомогу у вигляді телевізора для перегляду розвиваючих програм та мультфільмів.
04 Лютого, 2022 р., 10:32
«Довідник безбар’єрності» – це перший у країні сайт-словник і посібник з нової етики спілкування без ярликів та стереотипних чи образливих термінів. З 1 лютого 2022 року на сайті з’явилася функція перекладу на українську жестову мову. Тобто проєкт, який розкриває знання про безбар’єрність та її філософію, і сам трансформувався у безбар’єрний.
03 Лютого, 2022 р., 12:24
Сьогодні, 03 лютого 2022 року, за ініціативою Станично-Луганського управління Головного управління Держспоживслужби в Луганській області, Станично-Луганською селищною військово-цивільною адміністрацією за участю представників комунальних підприємств, які надають послуги з питного водопостачання, проведено спільну нараду з питання контролю безпечності і якості питної води на території населених пунктів Станично-Луганської селищної територіальної громади.
02 Лютого, 2022 р., 12:03
Сьогодні, 02 лютого 2022 року, за участю заступниці керівника Станично-Луганської селищної військово-цивільної адміністрації Ірини Костан, в рамках проєкту ООН Жінки «Зміцнення потенціалу молодих жінок з цільових громад Донецької та Луганської областей щодо просування Порядку денного «Жінки. Мир. Безпека» на місцевому рівні», представницями громадської організації «Інтерньюз Україна», а саме: керівницею проєкту Наталією Шкоденко та регіональною координаторкою проєкту Мариною Клименко, проведений навчальний семінар для посадовців Станично-Луганської селищної територіальної громади.
02 Лютого, 2022 р., 09:19
Водно-болотні угіддя відіграють важливу роль в екосистемі нашої планети, оскільки є одним з найбільших джерел прісної води та природним місцем проживання для багатьох водоплавних тварин та рослин. Саме тому 2 лютого 1971 року у м. Рамсаре (Іран) було підписано Конвенцію про водно-болотні угіддя, які мають міжнародне значення в першу чергу в якості середовища проживання водоплавних птахів. А з 1997 року у день підписання Рамсарської конвенції було започатковано відзначення Всесвітнього дня водно-болотних угідь.
02 Лютого, 2022 р., 09:09
01 лютого 2022 року, за участю голови Щастинської районної державної адміністрації Тетяни Новікової, голови Щастинської районної ради Олени Коробки та заступниці керівника Станично-Луганської селищної військово-цивільної адміністрації Ірини Костан було вручено почесну нагороду - нагрудний знак «Мати-героїня» - Українській Тетяні Юріївні, що мешкає у селищі Вільхове Станично-Луганської селищної територіальної громади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь