Станично-Луганська селищна громада
Щастинський район, Луганська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

30 Грудня, 2021 р., 10:58
Обов’язкова ідентифікація тварин!
29 Грудня, 2021 р., 14:12
29 грудня 2021 року в залі засідань Станично-Луганської селищної військово-цивільної адміністрації відбулось засідання робочої групи з доопрацювання та актуалізації проекту Стратегії розвитку Станично-Луганської селищної територіальної громади Щастинського району Луганської області на 2021 - 2027 роки та плану її реалізації, розробленою при підтримці Програми ООН з відновлення та розбудови миру в східних районах України.
28 Грудня, 2021 р., 15:26
Завдяки спільній роботі Станично-Луганської селищної військово-цивільної адміністрації та ДП «Нафтогаз енергосервіс» НАК «Нафтогаз України», при підтримці та координації заходів Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, в грудні 2021 року підрядними організаціями виконано роботи з улаштування на території смт Станиця Луганська чотирьох сучасних зупинок з світильниками, фотоелектричними панелями, шафами з акумуляторними батареями та контролером заряду, а також панельними роз’ємами на 3 usb, для зарядки гаджетів по вулиці 5-та Лінія та квартал Молодіжний біля комунального закладу «Станично-Луганський опорний заклад ЗОШ №1».
28 Грудня, 2021 р., 13:16
За інформацією Луганського обласного центру з гідрометеорології ввечері 28 грудня, вночі та вранці 29 грудня 2021 року по Луганській області очікується значний сніг, місцями з дощем, ожеледь, пориви південно-східного вітру до 15-20 м/с, хуртовина. На дорогах ожеледиця, снігові замети. (I рівень небезпечності, колір жовтий).
28 Грудня, 2021 р., 10:04
З метою ліквідування наслідків негоди, яка сталася 26 грудня на дорогах загального користування місцевого значення та дорогах комунальної власності Станично-Луганської селищної територіальної громади працюють КП «Станічнік», КП «Теплосервіс», ТОВ «ЄВРО-БУД КОМПАНІ».
24 Грудня, 2021 р., 09:14
Однією з послуг, яка надається «Дія.Центру» в Станиці Луганській є комплексна послуга єМалятко.
22 Грудня, 2021 р., 09:01
Прийміть найщиріші вітання у день Вашого професійного свята – Дня енергетика! Напевно, важко знайти більш важливу галузь, ніж енергетична, оскільки, від неї залежить світло й тепло у наших оселях, стабільне функціонування промисловості, зв’язку та соціальної сфери. Саме це робить професію енергетика однією з найнеобхідніших та найпрестижніших.
21 Грудня, 2021 р., 15:35
Станично-Луганською селищною військово-цивільною адміністрацією спільно з КП "Теплосервіс" 20 грудня 2021 року проведені ремонтні роботи з відновлення вуличного освітлення по вул. Центральна смт Станиця Луганська. Ремонтні роботи з відновлення вуличного освітлення на території Станично-Луганської селищної громади будуть продовжені і далі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь