Станично-Луганська селищна громада
Щастинський район, Луганська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

01 Лютого, 2022 р., 19:19
01 лютого 2022 року, заступниця керівника Станично-Луганської селищної військово-цивільної адміністрації Ірина Костан зустрілася з Наталією Осипенко – спеціалісткою з фіскальної децентралізації та Наталією Белюкіною – спеціалісткою з соціально-економічного розвитку програми із відновлення та розбудови миру ПРООН. Під час зустрічі були обговорені наступні питання: можливість співпраці по Проекту з організації соціальних послуг та сервісів Університету третього віку у відділенні денного перебування комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Станично-Луганської селищної територіальної громади».
01 Лютого, 2022 р., 09:39
Сьогодні, 1 лютого 2022 року, за ініціативою керівника Станично-Луганської селищної військово-цивільної адміністрації Альберта Зінченко відбулась робоча нарада щодо святкування Масляної. У нараді взяли участь: перший заступник керівника Сергій Ісаєв, заступниця керівника Ірина Костан та керівники структурних підрозділів військово-цивільної адміністрації. 
27 Січня, 2022 р., 08:19
Сьогодні, 27 січня, у світі відзначається Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту. Україна на державному рівні вшановує жертв трагедії з 2012 року. Генеральна асамблея ООН прийняла 1 листопада 2005 року Резолюцію № 60/7, у якій говориться, що «Голокост, який привів до знищення однієї третини євреїв і незліченної кількості представників інших національностей, буде завжди слугувати всім людям пересторогою про небезпеки, які приховують у собі ненависть, фанатизм, расизм та упередження…». Саме цей документ оголосив Днем пам’яті жертв Голокосту 27 січня. У цей день в 1945 році війська 1-го українського фронту увійшли до нацистського табору смерті Аушвіц. Цей табір став у сучасному світі символом нацистських злочинів.
20 Січня, 2022 р., 09:40
Сьогодні, 20 січня 2022 року, у Сквері Слави біля братської могили відбувся мітинг з нагоди 79-ї річниці визволення селища Станиця Луганська від нацистських окупантів.
19 Січня, 2022 р., 18:20
19 січня 2022 року з робочим візитом до Станично-Луганьскої селищної територіальної громади завітала Урядова уповноважена з прав осіб з інвалідністю Тетяна Баранцова (https://www.kmu.gov.ua/profile/tetyana-barantsova). Під час зустрічі та спілкування з родинами, в яких виховуються діти з особливими потребами, були порушені питання забезпечення осіб з інвалідністю технічними засобами реабілітації, оздоровлення та відпочинку, забезпечення родин гуманітарною допомогою, тощо.
17 Січня, 2022 р., 08:57
У 2021 році Станично-Луганським відділенням управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Луганській області (далі – Станично-Луганське відділення) проведено страхових виплат потерпілим на виробництві та членам їх сімей на суму 27165,30 тис. грн, у тому числі:
12 Січня, 2022 р., 08:18
Кардінг - це вид шахрайства, при якому проводиться операція з використанням платіжних карток або їх реквізитів, яка не ініційована або не підтверджена її власником. Якщо Вам прийшло сповіщення, що Вами була здійснена якась покупка, але насправді ніяких покупок не було,  потрібно бути уважним! Це не може бути технічною помилкою банку, оскільки банківська система є стабільною, надійною та виключає помилки.
10 Січня, 2022 р., 10:08
У зв’язку з проведенням ремонтних робіт у грудні 2021 року у приміщеннях харчоблоку лікарні, виникли певні проблеми з можливістю харчування пацієнтів. Кухарі та робітники харчоблоку лікарні готували їжу на базі їдальні навчальних закладів КЗ «Кіндрашівський ЗЗСО І-ПІ ступенів» та КЗ «Валуйський 33СО І-ІП ступенів № 1». Приємно вразило сучасне обладнання та стан після ремонту їдальні у КЗ «Кіндрашівський ЗЗСО І-ІП ступенів», який був проведений за кошти БО «Міжнародний благодійний фонд «Жовто-Блакитні Крила» у 2021 році.
31 Грудня, 2021 р., 00:01
З Новим роком! Нехай цей рік принесе Вам багато щастя, удачі, посмішок, тепла і світла. Нехай він буде сповнений яскравими фарбами, приємними враженнями і радісними подіями. Бажаємо у новому році миру, добра, здоров’я й щастя!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь