Станично-Луганська селищна громада
Щастинський район, Луганська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

01 Листопада, 2021 р., 10:03
Види шахрайства в інтернеті: найпоширені схеми
30 Жовтня, 2021 р., 12:33
30 жовтня 2021 року в рамках програми «Зелена країна» на виїзді з с.Макарове за участю керівництва Станично-Луганської селищної військово-цивільної адміністрації, працівників ДП «Станично - Луганське досвідне лісомисливське господарство» та мешканців селищної територіальної громади проведена акція з висадки саджанців сосни звичайної.
29 Жовтня, 2021 р., 16:50
Шановні мешканці села Плотина!
28 Жовтня, 2021 р., 16:26
28 жовтня 2021 року в День визволення України від нацистських загарбників керівництво Станично-Луганської селищної військово-цивільної адміністрації і військові вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання та поклали до пам’ятного знаку квіти.
25 Жовтня, 2021 р., 17:27
Шахрайство – заволодіння чужим майном або набуття права на чуже майно шляхом обману або зловживання довірою (ст. 190 КК України). Сьогодні злочинці застосовують будь-які засоби, вдаються до різноманітного психологічного впливу аби ошукати людину. Їх дії можуть проявлятися в різного роду обіцянках, запевненнях, наданні начебто достовірної підтвердженої інформації та ін.
25 Жовтня, 2021 р., 14:06
В рамках програми благоустрою населених пунктів Станично-Луганської селищної територіальної громади з місцевого бюджету було виділено 450,0 тис. грн. на проведення поточного ремонту комунальних доріг по вулицям 1 Травня, вул. Барбашова, кв. Молодіжний  та 1-проїзд Молодіжний на території смт Станиця Луганська. Селищною військово-цивільною адміністрацією було проведено тендерну процедуру на виконання робіт з поточного ремонту доріг та визначено виконавця даних видів робіт.
20 Жовтня, 2021 р., 13:12
У «Довіднику безбар'єрності» зафіксовані нові норми безбар’єрної мови. Це проєкт з відкритим кодом, створений у співпраці з громадськими організаціями, правозахисниками, психологами, батьками, що виховують дітей з інвалідністю, українськими та міжнародними експертами.
19 Жовтня, 2021 р., 16:28
КНП «Станично-Луганська багатопрофільна лікарня» отримала гуманітарну допомогу від міжнародної організації з міграції (МОМ) у вигляді дезінфекційно-гігієнічних наборів у кількості 20 одиниць. Отримані набори призначені для всіх відділень лікарні та будуть розподілені за потребою.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь